Search
Close this search box.

EN | AL

Pjata dhe aksesor ushqimi

Pjatat, tabakët dhe aksesorët për ushqim janë një pjesë e pazëvendësueshme e përvojës ushqimore

Kuzhina

Kuzhinat janë zemra e çdo shtëpie dhe vendi ku krijohet magjia e gatimit.

Tavolina

Tavolinat janë qendër e çdo ambienti, qofshin ato në një kuzhinë të bukur, një restorant të stilizuar ose një kafene të ngrohtë.

Karrige

Dizajni i drejtuar nga eksperienca ndihmon në krijimin e një atmosfere tërheqësedhe funksionale për klientët tuaj.

Dekore

Dekorimet janë hapat e fundit që bëjnë një projekt të dizajnit të brendshëm të ndryshojë nga çdo perspektivë.

Kontakt

Ks Group

Ukë Bytyqi p.n , Prizren 20000

+383 44 999 441